Új design új lehetőségek


Kedves Olvasó! 

Amíg az Egy őrült történet című könyvünket a többi szerzőtársammal közösen befejezzük és a 2015. december 28-i könyvbemutatóm előkészületei folynak a Magyar Nyelv Napja (november 13.) alkalmából meghirdettük a kiadónál a Kortárs Szerzők Hetét. 
Az olvasóim mindig nagyon fontosak nekem, ezért ebből az alkalomból egy kisebb akcióval kedveskedem Nektek! 
A magyar nyelv napja alkalmából (2015. november 13.) alkalmából a Publio Kiadóval való együttműködésben a következő akcióval kedveskedem nektek, a kortárs szerzők hetében, 2015. november 11. és a 2015. november 15. közötti időszakban. A szakácskönyvem az Ízek innen és határokon túlról 500 Ft .http://publioboox.hu/hu_HU/izek-innen-es-a-hatarokon-tulrol, a Fény és förtelem 500 Ft, m.publioboox.hu/hu_HU/feny-es-fortelem2, A kék macska 500 Ft: publioboox.com/hu_HU/a-kek-macska, a Fenevadak Erdélyben 450 Ft: m.publioboox.hu/hu_HU/fenevadak-erdelyben és a Tündérherceg 0 Ft!!!m.publioboox.hu/hu_HU/a-tunderherceg Jó szórakozást a könyveimmel!

Facebookos szakmai oldalamra is várlak Titeket folyamatosan, sok szeretettel: 

Megjegyzések

  1. Bajkay Éva (szerk.) A művészettől az életig. Magyarok a Bauhausban. Pécs, 2010. /német nyelven is megjelent Von Kunst zu Leben. Die. Ungarn am Bauhaus

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések