Így írtok ti! A Fenevadak Erdélyben, krimitrilógia III. kötet könyv olvasói értékelései.

Edó könyveim állandó olvasója a Fenevadakkal. 
Rózsika női fodrász a Fenevadakkal. 
A most szeptember 15-ig 500 forintos akcióban lévő Fenevadak Erdélyben olvasóit mutatjuk most be, akik nem csak megvették, de a Moly.hu-n értékelték is a harmadik könyvemet. A könyvet a kiadói webáruházból innen töltheted le: http://publioboox.com/gerdagreen
Éva és családja a Fenevadakkal. 
Tádádádám és most jöjjenek a Moly.hu-s értékelések:
Attila_Bálló 
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
Ha azt gondoltuk, hogy a Fény és förtelem, vagy a Kék macska bűnözőinél gonoszabb ember nem létezik, hát a Fenevadak Erdélyben rácáfol! Az izgalmas és fordulatos regény Erdély kies tájaira visz, és megtanít arra, hogy sose dönts másokról mások véleménye, valamint a látszat alapján! Olga és Herold újabb kalandokra hív, Róbert és Ilonka is komolyan kiveszik a részüket Jánossy Alfréd rendőr nyomozó mellett. Élveztem minden pillanatát a könyvnek, melyből a tényszerű, lexikális adatok most sem hiányoznak. Így nem csak a fordulatos krimi az, amivel gazdagabb lesz az olvasó, de hasznos és értékes útikalauz is azoknak, akik a regény helyszínein személyesen még nem jártak. Mindenképp ajánlom, olvassák el ezt a kellemes, izgalmas, fordulatos krimit!
Dr. Podlovics Ágota doktornő a Fenevadakkal. 
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
AtyaÉÉÉÉg!!!!!- micsoda történet! Fantasztikus! Lerakhatatlan! Óriási vagy Drága IróNő!!! És főleg azt imádom ahogy olvasom mintha közben egyidejűleg egy filmet is vetítenének a fejemben!
Nagyon ajánlom mindenkinek, és várjuk a következő könyveket! Köszönöm Gerda Green az élményt!!!

Péter és Viola brácsaművészek örülnek a könyvemnek a csodálatos kertben! :)


Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
Remek szórakoztató, kikapcsoló mégis izgalmakkal teli olvasmány! Sok érdekes táj és építészeti és belsőépítészeti leírásával szinte a szemünk előtt látjuk a helyszíneket.
Ajánlom a könyvet azoknak, akik vágynak egy különlegesebb szórakozásra!
Gabi olvasóm, a Csanády Fészek képkeretező tulajdonosa a Fenevadakkal. 

Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
Cselekményes, mozgalmas, izgalmas, rejtelmekkel teli könyv – ha „csupán” ennyi lenne, máris tetszene. A szereplők zömével már ismerősek vagyunk, ezért nem volt nehéz velük szinkronban lenni, ezért is kedveltem; másrészt mert Erdély-szimpatizáns vagyok, imádom az ottani helyeket, tájakat, városokat.
Temető, titkos alagutak, elrejtett végrendelet, egy rakás vészhelyzet, különlegesen izgalmas nyomozás, lánykérés, megcsalás és kelepce, majd jó nagy csavar: a szervezett prostitúció alapján szervezett szervkereskedelem…
Az ember csak néz nagyokat, mennyi minden belefért ebbe a könyvbe.
Remek volt, szeretnék még ilyeneket olvasni – sokat! :)
Váraljai Gábor webdesigner és Orsi a könyvemmel. 
Kozák János angol, spanyol, német nyelvtanár a könyvemmel. 
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
A szerző könyvét a nyári szabadság alatt olvastam el. Az eddig olvasott három regény közül ez tetszett a legjobban. Igazi vérbő, izgalmas krimi, ami hazai és erdélyi tájakon játszódik. Aranyos a főhős nyomozó páros, az események sodra mellett azért is szorítottunk, hogy végre egymásra találjanak. Jó a könyv felépítése, olvasmányos a stílusa.

Nemesné Tóth Dorottya, utazási iroda vezető a könyvemmel. 


Molnár Móni jógaoktató a könyvemmel. 

A recept a következő lehetett: végy minél többet Budapest és Erdély csodaszép tájaiból, adj hozzá szerethető szereplőket, nászutasokat, nyomozókat és magánnyomozókat, egy titokzatos nagyasszonyt, és bőven tegyél hozzá a bűnszövetkezetből. Keverd össze, majd fűszerezd titkos lejárattal, kriptával, madámmal és a lányaival, valamint két rejtélyes kastéllyal. Adj hozzá két csipetnyi kutyát, nagykanál vágyat, szerelmet tetszés szerinti csészével, azután rázd össze, ezzel el is készült a cselekményes krimi. Gerda Green: Fenevadak Erdélyben

Benyò_Gergely 
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
Kiváló és újszerű de ugyanakkor titokzatos illusztrációkkal ellátott, olvasmányos a valódi életből kiragadott cselekmény és szereplők, ugyanakkor misztikus is. Nagyon jó leírásokkal és gazdag kifejező eszközökkel rendelkező alkotás.
Ez 116 embernek tetszik itt a blogon! 
60-an osztották meg a facebookon! 
Köszönjük! 
Kiadói oldal 1: 

Kiadói oldal 2: 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések