Fenevadak Erdélyben: "A bűn sohasem alszik" e-könyv akció 2015. augusztus 15.- szeptember 15.

Ugye Te is úgy gondolod, hogy egy izgalmas könyvvel kellemesebben telik a nyár? És könyebben tudsz visszarázódni a dolgos hétköznapokba, amikor a szabadság után újból dolgoznod kell? http://publioboox.com/gerdagreen 

Ahhoz, hogy kedvet kapj a könyvhöz, amit most 500 Ft-ért tölthetsz le a Publioboox webáruházból álljon itt pár olvasói vélemény a könyvről a Moly.hu könyves oldalról: 

Edó 1 hónapja
"AtyaÉÉÉÉg!!!!!- micsoda történet! Fantasztikus! Lerakhatatlan! Óriási vagy Drága IróNő!!! És főleg azt imádom ahogy olvasom mintha közben egyidejűleg egy filmet is vetítenének a fejemben! 
Nagyon ajánlom mindenkinek, és várjuk a következő könyveket! Köszönöm Gerda Green az élményt!!!"
Attila_Bálló 
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben


Ha azt gondoltuk, hogy a Fény és förtelem, vagy a Kék macska bűnözőinél gonoszabb ember nem létezik, hát a Fenevadak Erdélyben rácáfol! Az izgalmas és fordulatos regény Erdély kies tájaira visz, és megtanít arra, hogy sose dönts másokról mások véleménye, valamint a látszat alapján! Olga és Herold újabb kalandokra hív, Róbert és Ilonka is komolyan kiveszik a részüket Jánossy Alfréd rendőr nyomozó mellett. Élveztem minden pillanatát a könyvnek, melyből a tényszerű, lexikális adatok most sem hiányoznak. Így nem csak a fordulatos krimi az, amivel gazdagabb lesz az olvasó, de hasznos és értékes útikalauz is azoknak, akik a regény helyszínein személyesen még nem jártak. Mindenképp ajánlom, olvassák el ezt a kellemes, izgalmas, fordulatos krimit!
Ez 54 embernek tetszik itt a blogon! 
37-en osztották meg a facebookon!


Artificium és Gerda Green könyvek szakmai oldal: 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések