Kocsis Nagy Noémi arculatváltás + új Moly.hu-s könyvértékelések a Fenevadak Erdélybenre

Kocsis Nagy Noémi, az új brand, új hajszínnel. Ma készült selfie, selfie bot nélkül, utómunka nélkül. Változások a szakmai oldalamon, változások a könyveim szerzői nevében. 
smile hangulatjel Innentől kezdve Kocsis Nagy Noémi néven keressétek a könyveimet a kiadóm könyváruházában a Publiobooxban és a kiadó partnereinél. És a szakmai oldalamon: Artificium és Gerda Green könyvek szakmai oldal: 
https://www.facebook.com/pages/Artificium-%C3%A9s-Gerda-Green-k%C3%B6nyvek/273496889383498
Az arculatváltásnak két oka van. Végre a saját nevemen szeretnék publikálni mindent: novellát, szakmai könyvet, krimit. Másrészt megszaporodtak a Green nevezetű szerzők, ami hízelgő rám nézve, de amikor három éve kitaláltam magamnak, akkor Graham Greenen kívül alig voltak. Igaza van a kiadómnak feleslegesek az álnevek. 
Snau 
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
A szerző könyvét a nyári szabadság alatt olvastam el. Az eddig olvasott három regény közül ez tetszett a legjobban. Igazi vérbő, izgalmas krimi, ami hazai és erdélyi tájakon játszódik. Aranyos a főhős nyomozó páros, az események sodra mellett azért is szorítottunk, hogy végre egymásra találjanak. Jó a könyv felépítése, olvasmányos a stílusa.
Gerda Green: Fenevadak Erdélyben
A recept a következő lehetett: végy minél többet Budapest és Erdély csodaszép tájaiból, adj hozzá szerethető szereplőket, nászutasokat, nyomozókat és magánnyomozókat, egy titokzatos nagyasszonyt, és bőven tegyél hozzá a bűnszövetkezetből. Keverd össze, majd fűszerezd titkos lejárattal, kriptával, madámmal és a lányaival, valamint két rejtélyes kastéllyal. Adj hozzá két csipetnyi kutyát, nagykanál vágyat, szerelmet tetszés szerinti csészével, azután rázd össze, ezzel el is készült a cselekményes krimi.
Ez 33 embernek tetszik itt a blogon!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések