Így írtok ti! Fény és förtelem olvasók és értékelések.

            Ajanlom mindenkinek! Göczi Melinda 


Kiadói oldal 1: 

Kiadói oldal 2: 


misscaty I 
Gerda Green: Fény és förtelem
Nagyon lassan haladtam vele, de nem azért, mert rossz volt, hanem mert a nyáron még félbemaradt. De most az Ausztriai kiránduláson kiolvastam, és nagyon tetszett! :)
Mottó: "Egy érdekes, izgalmas krimi, amit nehezen lehet letenni! " 
Kedves olvasóim bizonyára tudjátok, hogy krimi-trilógiám első darabja ez, a már több száz olvasót bevonzott könyv. Számos családban kézről-kézre jár, amint azt az olvasóimtól tudom. Könyvem napjaink valóságában játszódik, keverednek benne a fiktív és álomszerű jelenetek. Egyszerre modern és régi korokba repít. Szereplői magyar neveket viselnek és tobzódik a kultúrában, erotikában, gasztronómiában, a vérről és intrikáról nem is beszélve. Hiánycikk a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban. De álljanak itt a legizgalmasabb olvasói vélemények a Moly.hu-ról. 
Torjay Valter festőművész, tanár a könyvemmel. 

Nagyon érdekes, sajátos munka, egyszerre hiperrealista és szürreális. Új szín a krimiirodalomban.
Sztancsek 

Draga Gerda Green! Minden amit irsz azonnal keppe alakul fejemben! Kivalo fantazmagora , csak ajanlani tudom a vizualis beallitottsaguaknak!!!$uper olvasmany mely kikapcsol teljesen, informativ a korottunk levo furcsa vilagrol itt magyarhonban.

A hétköznapokból kiragadó könnyű olvasmányos történet,ami üdítően hatott rám.Vicces lendületes magával ragadó stílusa remekül illeszkedik a modern környezetbe. Bölecz Lilla rajzai vidám hangulatot kölcsönöznek a cselekménynek.Köszönöm a könyvvel eltöltött perceket!
Gaby 001
Gabi, könyvtáros a könyvemmel. 

A mai kor krimije! Kicsit misztikus, kicsit mesével átszőtt, ugyanakkor intellektuális könyv. kellemes, tartalmas kikapcsolódást nyújt.

Kiváló illusztrációval ellátott, olvasmányos a valódi életből kiragadott cselekmény és szereplők, ugyanakkor misztikus is. Nagyon jó leírásokkal és gazdag kifejező eszközökkel rendelkező alkotás.
Morgoth 977
Jánosné Elbert Saci fodrász a Fény és förtelemmel. 

Érdekes volt olyan könyvet olvasni, aminek ismerem az íróját! Nagyon modern krimi, fenntartja a figyelmet. A fejezetek között figyelni kell, hogy az ugrásokat követni lehessen. A grafika kiemelkedő. Teljesen ki lehet kapcsolódni rajta, nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek!
Aron 1976
Bakó Georgina ápolónő a könyvemmel. 

Gerda Green könyve a „Fény és förtelem"egy izgalmas "képregény”, ahol a gazdag leíró részek magukkal sodorják az olvasót egy „békebeli” világba. 
Ahol kirajzolódik, vizuálisan elénk tárul egy látszólag nyugodt, kiegyensúlyozott valóság. Itt biztonságban érezzük magunkat, mindaddig, amíg felszínre nem kerülnek az emberi tulajdonságok árnyoldalai, hazugságok, ármánykodások, összefonódások.. 
Egy utazáson veszünk részt, sokszor kérdéses, hogy a múltban vagy a jelenben vagyunk. 
Ízlelgetjük az illatokat, színeket, pillanatokat. 
Az emberi sorsok és kapcsolatok kusza szövevénye tárul fel elénk, és teszi dinamikussá az egymásba fonódó élethelyzeteket. 

Brauer Ildikó. 
Bukodi Mária becsüs a könyvemmel. 

Gratulálok a munkádhoz. Nagyon tehetségesen írsz ezért csak biztatni tudlak,hogy csak így tovább!
Barta Magdi. 


Izgalmas, vicces, nagyon olvasmányos mindkét könyv. 
Jó kis trilógia lesz.
Plusz egy csoki Ilonka néni karakteréért.
Csak így tovább Gerda! ;-)
Csiszér Zsuzsanna. 
Szeifert Judit művészettörténész a könyvemmel. 
Figyelmébe ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatokban gazdag, eseménydús krimit. Egy jó könyv, egy forró kávé, kell ennél több! :)
Zsu 123.
Zsuzsi a könyvemmel. 

Izgalmas, fordulatos krimi, mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti az izgalmat, a misztikus, mégis életszerű jeleneteket, a meglepetéseket. Nekem tetszett, és már olvasom a második részt!
Attila Bálló 
Szórakoztató, izgalmas, figyelmet végig lekötő könyv volt.
Saját egyéni probléma, hogy a történet folytán a sok szereplőből nem mindig tudtam egyből, ki kicsoda is és miféle is a szerepe, de félúttól nagyjából beugrott; ha pedig mégsem, visszamentem a történetben – ez tényleg nem ront a hatáson.
Nemcsak szimpla bűnügyi könyvről (krimiről) beszélünk, mert keverednek bizonyos misztikus szálak is; épp ezért nem általános, nem mindennapos a történet.
Nagyon olvasmányos, igazán „nem semmi” írás egy elsőkrimis írónőtől.
Gratulálok az egyedi, különleges grafikákhoz is!
Magdielona
Egész családok olvasnak az Adrián, nyaralás közben. 2015. 

Sokadik nekifutás után végre volt alkalmam nyugodtan, figyelmesen elolvasni a könyvedet.
Most, hogy sikerült a figyelmem teljes mértékben a műre fordítani, faltam a betűidet. Egy idő után rájöttem, hogy ki lehet ugyan az „elkövető”, de szerencsére a fordulatok és a hőseid alakja, megformálása oly jól sikerült, hogy mégsem vette kedvem az olvasástól. Nagyon köszönöm, hogy a könyvet megkaptam Tőled, nagy örömet szereztél vele nekem.
Tünde Imreh Veress
Bedő Móni műkereskedő, törzsolvasó a könyvemmel, amikor épp nem dolgozik és van egy kis ideje lazítani. 

Ez 119 embernek tetszik itt a blogon! 
És 23-an osztották meg a facebookon! 
Köszönjük! :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések