Így írtok Ti! A kék macska című könyvem olvasói és az ő értékeléseik.


Fekete Klára egykori modell, manöken, a könyvemmel. 

Kiadói oldal 1: 

Kiadói oldal 2: 

Kedves Olvasóm! Kövess új szakmai oldalamon is! 

Kocsis Nagy Noémi írói oldal: 

Kedves olvasóim bizonyára tudjátok, hogy krimi - trilógiám második darabja A kék macska, a a Fény és förtelem könyv folytatása. Számos családban kézről-kézre jár, amint azt az olvasóimtól tudom. Helyszín Budapest és Visegrád. Könyvem napjaink valóságában játszódik, keverednek benne a fiktív és álomszerű jelenetek. Egyszerre modern és régi korokba repít. Grafikusa és borítótervezője ugyanaz, mint az előzőnek Bölecz Lilla. Itt már megjelenik a szerelem is és Báthory Olga és Szepesi Herold nyomozópáros már nemcsak Jánossy Alfréd hadnaggyal dolgozik együtt, de Szabó Róbert öregúrral, aki egy különös kaland folytán megtalálja Ilonkát a szerelmét. Hogy mennyire sötét és aljas az emberi jellem? Arra is találunk példát. A grafikák meg egyszerűen nagyszerűek. Hiánycikk a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban. E-könyv ára most csak 700 forint 2015. július 20-ig. De álljanak itt a legizgalmasabb olvasói vélemények a Moly.hu-ról. 
Magdileona  
Ékes bizonyítéka annak, hogy bárki lecsúszhat, hogy a betegségek és testi romlás senkit nem kerülhet el, aki nem fiatalon hal meg.
Simon Orsolya egyetemi hallgató a könyvemmel. 


A (…) vezérigazgató nem gondolt arra, hogy sok ember egzisztenciáját szünteti meg ezzel, egyúttal nagyon sok családét is tönkretette. A legkönnyebb volt néhány hónap alatt egy tollvonással megszüntetni azt, amiért mások évtizedekig dolgoztak.

Gerda Green: A kék macska
Gerda Green: A kék macska
Edó tetoválóművész és mester a könyvemmel. 


Draga Gerda Green! Minden amit irsz azonnal keppe alakul fejemben! Kivalo fantazmagora , csak ajanlani tudom a vizualis beallitottsaguaknak!!!$uper olvasmany mely kikapcsol teljesen, informativ a korottunk levo furcsa vilagrol itt magyarhonban.
Egy karácsonyi vásár keretében vártam a vevőimet a könyveimmel. 



Gerda Green: A kék macska
Olga és Herold lebilincselő története az első rész után folytatódik. Ismét egy izgalmakkal teli vérbeli krimit kapunk amiből nem hiányozhatnak a jobbnál-jobb fordulatok. Egy hosszú hétvége alatt kiolvastam, nem bírtam letenni a könyvet.
Váraljai Gábor webdesigner a könyvemmel. 

Gerda Green: A kék macska
Kiváló illusztrációval ellátott, olvasmányos a valódi életből kiragadott cselekmény és szereplők, ugyanakkor misztikus is. Nagyon jó leírásokkal és gazdag kifejező eszközökkel rendelkező alkotás.
A kék macska című könyv bemutatója, 2014. december 10. Polihisztor Könyvesbolt. 

A következő kritikákat kapta Gerda Green A kék macskája rögtön a megjelenés után.
1. „Milyen elegáns megjelenés”.
2. „Ez már sokkal több, mint az első könyv”.
3. „Elegáns a betűtípus, jól olvasható”.
4. „Modern borító, tetszik”.
5. „Tehetséges a grafikus, gratulálok neki”
Vidám jelenet a 2014. december 10-i A kék macska című könyvbemutatóról. 



Csiszér Zsuzsanna: 

Gerda Green: A kék macska
A Kék macska az egyik legjobb krimi, amit az elmúlt egy évben olvastam. Zseniális névválasztással, nyálcsorgató ételleírásokkal és tekervényes sztorival. Kíváncsian várom a folytatást
Csiszér Zsuzsanna jogász A kék macskával. 
.
Gerda Green: A kék macska
Olga és Herold tovább nyomoz ebben az izgalmas, kalandokkal és részletes leíró részekkel tarkított regényben. Teljesen életszerű (sajnos) negatív szereplői meggyilkolnak, kihasználnak, kirabolnak másokat, gátlástalanok és erkölcstelenek, átgázolnak bárkin, ha ez az ára annak, hogy alantas terveiket véghezvihessék. Ugyanakkor a másik oldal, a „jók”, Olga, Herold, Róbert bácsi és Jánossy Alfréd hadnagy, valamint egy új társuk, Ilonka néni együtt küzdenek a bűnözők ellen, és bebizonyítják, mekkora az ereje a szeretetnek, barátságnak, és hogy a szerelem valóban kortalan – és vak. Nagyon jó olvasmány, mindenkinek ajánlom, aki szereti az izgalmat, a romantikát, az alapos és tényszerű háttér információkat, és a happy endet!
Szabó László "Kopasz" A kék macskát olvassa. 

Gerda Green: A kék macska
A krimiszeretők ebben az izgalmas, fordulatos, cselekményes könyvben sem fognak csalódni. Szövevényei nem egyszerűek, több szálon futnak, semmiféleképpen nem szimpla történetről van szó. A címadó kék macska misztikuma, rejtélyes felbukkanása és (sajnos) rövid jelenléte nagyon tetszett; és hát végül is az ő segítségével maradhatott életben a főhősnő, aki nélkül nem valószínű, hogy eljutunk a bonyolult, többféle bűnügyet, bűnténysorozatot magában foglaló krimi megoldásához.
A grafikákhoz, borítóhoz külön elismerésem!
Sallay László festőművész fotója a könyvemről. 
Ez 100 embernek tetszik itt a blogon! 
Köszönjük! 

Artificium és Gerda Green könyvek szakmai oldal: 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések