Gerda Green: A kék macska



Gerda Green: A kék macska, borító: Bölecz Lilla, 2014. Minden jog fenntartva!

Copyright©2014. artificium-artis.blogspot.com     
A szöveg és a fotók semmilyen részlete nem használható fel a szerző engedélye nélkül! 

Kedves Olvasóim! 

Az első könyvem a Fény és förtelem után nemsokára megjelenik a második könyvem a Publio Kiadónál. Sokat dolgoztam vele, rajta. Akik szerették az elsőt, ezt is minden bizonnyal szeretni fogják. Kulcsszavak: krimi, erotika, fikció, gátlástalan bűnözők! Az e-könyv változatot szeptembertől kereshetik a kiadó honlapján, vagy egyéb online könyvértékesítőknél. 

Röviden a könyvismertető: 
A kék macska

A kék macska Gerda Green krimiíró második regénye.
A főszereplők ugyanazok, akiket az első könyvben, a Fény és förtelemben már megismertek az olvasók. Báthory Olga és Szepesi Herold magánnyomozó irodája előtt új távlatok nyílnak meg. A fiatalok új házat keresnek munkájukhoz, ahol megismerik és nyomozó társukká fogadják Szabó Róbertet, a kedves öregurat, aki olykor még őket is felülmúlja lendületességben és nagyszerű ötletekben. A helyszín ezúttal is Budapest, ahol a mindenre elszánt bűnbandák háborítatlanul élik sötét, alvilági életüket és ahol a bűnözőket már nem elégíti ki a kábítószer, vagy a lánykereskedelem haszna. Jövedelmüket immár az emberek hiszékenységéből akarják fedezni. Abból az igényből, amit a gyenge istenhit, de az erős pénz és meggazdagodás után vágy alakít ki a polgárokban. A főhősök munkáját megnehezíti Miss Orange személyével való nem mindennapi találkozás, akinek az Ara papagáj bár sztárjaként ugyanúgy érdekében állhatott Palotás Áron milliomost eltenni láb alól, mint vetélytársának, Claudia von Oldenburgnak.
Hogy ki a valódi gyilkos és hogyan halt meg Palotás Áron? Ehhez a bonyolult nyomozáshoz és szövevényes történethez Olga nemcsak Heroldot és Róbert bácsit, de régi jó barátját, Jánossy Alfréd hadnagyot is segítségül hívja a bűnügyi rend­őr­­ségtől. Közben a szereplők nem mindennapi szerelmi kalandba is keverednek.
A kötetet újból Bölecz Lilla grafikus ötletes rajzai, borítója gazdagítják és a Publio Kiadó gondozza.



Kiadói oldal 1: 

Kiadói oldal 2: 

Ez 307 embernek tetszik itt a blogon! 
36-an osztották meg a facebookon! 
Köszönjük!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések