Kocsis Nagy Noémi könyvbemutató hírek + Tv. szereplés

Kocsis Nagy Noémi (Gerda Green) a soroksári előadás+ könyvbemutató után a közönségemmel. 
Még alig ért véget a tegnap (2015. október 14.) Soroksáron tegnap tartott előadásom+ Fenevadak Erdélyben könyvbemutatóm, máris készülök a következőre. 
Addig is el kell mondanom az örömhírt, hogy 2015. október 20-án mutatják be az első velem készült tv felvételt, amelyen, mint író szerepelek és mesélek a munkámról, könyveimről. Igaz korábban is voltam ilyen-olyan műsorokban a tévében, de az más. Az adás a Fix Tv-ben lesz, Keresztes Kata műsorvezető kérdezett, aki a Tündérherceg novellámat olvasta először, ami őt nagyon megfogta. Az adás időpontja: 2015. október 20. 17.15-kor kezdődik, ismétlés szerda (október 21.) és csütörtök (október 22.) délelőtt. 
Keresztes Kata műsorában beszélek a munkámról. Adás: 2015. október 20. kedd, Időpont: 17.15, ismétlés szerda, csütörtök délelőtt. 
Aki pedig nagy vágyat érez rá, hogy velem és a könyveimmel találkozzon, azt sok szeretettel várom a következő könyvbemutatómra. A Fenevadak Erdélyben és az Ízek innen és a határokon túlról könyveimmel találkozhattok rajtam kívül. Dedikálni is fogok ígérem. A könyvbemutatót szorosan követi egy pompás koncert. Műsoron Vivaldi és Mozart művei csendülnek fel. Helyszín és időpont: 2015. december 28., du. 16 h. a pesterzsébeti Gaál Imre Galéria. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk! :) 
Pesterzsébeti Gaál Imre Galéria, itt lesznek a könyvbemutatóim és a koncert helyszíne. 1201. Kossuth Lajos utca 39., du. 16 h. 
Kiadói oldal 1: 

Kiadói oldal 2: 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések