Gyertek a másik blogra, az Artis-ra is

Mini szendvicsek, vegyes szendvicskrémekkel. Fotó és recept: Kocsis Nagy Noémi

Copyright©2012. artificium-artis.blogspot.com  
A szöveg semmilyen részlete nem használható fel a szerző engedélye nélkül! 


Kedves Olvasóim!

Örömmel jelentem, hogy egy véletlen folytán (már ha hiszünk a véletlenekben), annak idején, amikor létrehoztam a blogomat, akkor a rendszer csak úgy fogadta el a címet, hogy kellett lennie egy Artificiumnak és egy Artisnak. Így lett a teljes, kicsit nehezen megfogalmazható neve az, hogy Artifcium-artis.blogspot.com  

Végül az örökösen a fejemből kipattanó receptek céljára alakult ki, ennek a nagyobb,  művészettel kapcsolatos blognak a kistestvére a főző blog, az Artis, ami a négy napos fennállása alatt negyvenegy facebookos, regisztrált olvasóra tett szert. 
Itt kell elmondanom, hogy a blogjaim hirdetési felületei le lettek tiltva, mivel nem mentem bele, abba a méltatlan alkuba, hogy potenciál növelőket és egyéb gyanús kiegészítőket reklámozzak ott, ahol komoly művészekről és finom ételekről írok. Nem szeretném elvesztetni a számomra fontos művészek és barátok bizalmát ilyen alattomos dolgokkal...

Így marad a kedves olvasóim szeretete, megbecsülése, hűsége és az irigyek csendes hallgatása. Nekik is köszönöm, mert ők is emelték az elmúlt másfél év olvasottságát titokban (naponta figyelem a statisztikákat), sőt a cikkeimet másolók, új és új megoldásokat és a színvonal emelésének igényét váltották ki belőlem! Így tartunk most másfél év után 41.453 látogatónál, ami szép teljesítmény. S ez nem egyedül az én érdemem, hanem azoké a művészeké, akikkel dolgoztam és dolgozni szeretnék a jövőben. Most pedig 262.708 látogatónál tartunk. :-))))

Szóval mindenkinek minden köszönök és jó olvasást kívánok! Nemsokára itt jelentkezünk a "Hónap művésze" sorozatban új emberekkel, meg egy vendégszerző izgalmas cikkével, de ez legyen egyelőre meglepetés! 

Noémi  
Ez 490 embernek tetszik!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések