Erdei - erdélyi kaland?

A száz százalékos Moly.hu-s olvasói értékelést elért Fenevadak Erdélyben a Fény és förtelem, A kék macska után a legjobb krimim. Az olvasóim rajonganak érte. 


"Már jó ideje haladtak, amikor Adalbert csendre intette őket és azt suttogta, hogy vegyék elő a távcsöveiket, mert most érnek ahhoz a tisztáshoz, ahol a medve rendszeresen málnázni szokott. Ahogy a társaság lélegzetvisszafojtva figyelt, előbukkant egy nagy kárpáti barnamedve, a levegőbe szimatolt, de miután nem érzett semmi gyanúsat, jóízűen nekiállt falatozni. Mellette megjelent két kis bocs is, akik szintén a málnabokorról csemegéztek. Jó húsz perc telhetett így el, amikor Szentkirályi Ágnes már kissé elfáradt és egy lehullott, száraz faágra lépett, ami nagyot reccsent a lába alatt. Ekkor a medve meghallván a zajt, bocsait bezavarta az erdőbe és brummogva közeledni kezdett a facsoport felé, ahol a társaság megbújt. Adalbert javasolta, hogy mindenki térjen vissza csendben az autóhoz és az állatot, ha támadni próbál, lelövi." 

Van lehetőséged e könyvet beszerezni? 

Igen! e-könyvként innen: publioboox.com/hu_HU/fenevadak-erdelyben

És találkozhatsz a szerzővel Gerda Greenel, azaz velem a XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon,a Millenárison a Publio szerzői kiadó standján,  Millenáris, D. épület, D 14. stand. 2016. április 23. 10 órától. 
Ez 69 embernek tetszik itt a blogon! 
És 24-en osztották meg a facebookon!

Köszönjük! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések